Over 42point2

Gek op hardlopen. De klassieke marathon-afstand vinden we magisch. Kortere afstanden zijn gaaf, maar het wordt langzamerhand ‘marathon en meer’. Af en toe begeven we ons ook onder de ultra-atleten. En we raken verslaafd.

Hardlopen in Zuid-Afrika
Naast hardlopen zijn we dol op reizen. Rennen in het buitenland doen we dus ook met enige regelmaat. Tijdens één van onze avonturen hebben we Zuid-Afrika aangedaan. Onze eerste ultra, de Two Oceans Marathon over 56 kilometer, was ‘raak’! Zo ‘raak’ dat we inmiddels met succes hardloopreizen naar Zuid-Afrika organiseren. Een prachtig excuus om regelmatig naar dit mooie land te gaan met een unieke hardloopcultuur. Hardlopen in Zuid-Afrika, ongekend spectaculair! Hierin ligt de oorsprong van 42point2.

42point2, 100% sportbeleving
Onder diverse brands en concepten vermarkten wij sportbeleving en in het bijzonder de beleving rondom hardlopen. Onze klanten zijn organisatoren en sponsoren van sportevents.

Daarnaast organiseren we een aantal eigen events en sportreizen, elk met een unieke uitstraling en doelgroep. Wij geloven in de kracht van het persoonlijke en weten hoe we via Online onze specifieke doelgroepen weten te bereiken en binden.

Benieuwd wat 42point2 voor uw organisatie kan betekenen? Laten we samen een rondje rennen. Een kop koffie drinken kan natuurlijk ook! Bel ons op 06-23489295 (Marco) of 06-24755549 (Ed).