De laatste kilometer

De laatste kilometer

Het boek ‘Opgeven is geen optie’ was uitverkocht maar is nu verkrijgbaar als e-book. We hebben een nieuw verhaal toegevoegd, hier alvast een fragment.

Ik ben in het niets. Ik neem wel waar waar ik ben, een kronkelig pad langs een beek, een eeuwigdurend pad met af een toe een modderpoel of een strategisch geplaatste boomwortel om je tenen op te breken. Maar die dingetjes horen bij de fysieke wereld, die gaan over mijn afgematte lichaam. Nee, mijn geest is fris, heerlijk badderend in een andere realiteit. Ik verbeeld me dat ik een wolf zie. René heeft Bifi worstjes bij zich, zouden ze hem eerst opeten? Ik heb alleen maar krentenbollen. 

Voor ons loopt een ander groepje. Ouder maar ervarener. Plezierig om achteraan te gaan in deze wildernis, vooral omdat hun lampen sterker zijn dan de onze. Zij zien tenminste iets. Een schurende klap, lichtbundels slingeren wild tussen de boomkruinen, iemand ligt languit. We komen bij deze groep, vier franstalige Belgen. Amai, iedereen is heel maar toch een probleem, het GPS horloge van de pechvogel is aan stukken, nu moeten wij voorop, wij hebben nog wel een horloge dat na 8 uur nog steeds de route aangeeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *