#run2rivers #2rivers2024

Opgeven is geen optie ebook

6.50

Opgeven is geen optie, e-book

Na het succes van het eerste boek een nieuwe, uitgebreidere editie. Nu te verkrijgen als e-book, te bestellen via bol.com. Of als PDF via deze site.

 

Categorie:

Beschrijving

Opgeven is geen optie, e-book

Na het succes van het eerste boek een nieuwe, uitgebreidere editie. Nu te verkrijgen als e-book.

Te bestellen via bol.com. Of als PDF, via deze site.

Een niet meer zo jonge marathonloper zei tegen ons: ‘Running a race is managing your body all the way to the finish’. Mooi gezegd vinden wij. Managing your body is dus registreren en bijsturen.
Hoe ga je om met je lichaam tijdens inspanning? Kennelijk is het meer dan alleen je “gaspedaal” in te drukken. Mentaliteit noemen ze dat.

Dit boek is gericht op iedere hardloper, die bezig is met de mentale grens die je tegenkomt in je sport. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kilometervreter. Marco en Ed zijn met behulp van DISC gaan kijken naar de wijze waarop we met hardlopen omgaan. DISC is een methode afkomstig uit de wereld van Human Resources Management en gaat over het ontwikkelen van medewerkers. Uitgangspunt: ieder mens heeft zijn eigen karakter en daarom ook zijn eigen manier om zich te verbeteren. Wij zeggen: als je beter begrijpt hoe jouw karakter invloed heeft op hoe jij hardloopt, wordt je een sterkere hardloper.

Marco van Leeuwen en Ed Kooijman zijn in het dagelijks leven interim manager en (ultra-) marathonlopers. Hun ideale vergadering is ‘s morgens vroeg samen een stukje hardlopen.